Tražite li kvalitetna i moderna sobna vrata koja će uljepšati vaš dom i učiniti ga funkcionalnijim? Nudimo vam širok izbor sobnih vrata u svim stilovima i bojama, Sobna vrata akcija. U ponudi imamo širok izbor unutarnjih sobnih vrata kao i dovratnika različitih dekora i dimenzija na lageru ili po narudžbi. Ne propustite priliku i iskoristite snižene cijene. Naš izbor obuhvaća različite stilove i veličine, tako da ćete sigurno pronaći prava sobna vrata za svoj dom.
Filtriraj

Prikazuje se svih 13 rezultata


Posjetite Dekora-dom.hr danas i pronađite savršena sobna vrata za vaš dom!

SOBNA VRATA AKCIJA: Istra, Poreč, Umag, Rovinj, Novigrad, Pula, Rijeka, Krk

U ponudi imamo širok izbor unutarnjih sobnih vrata različitih dekora i dimenzija.  Sobna unutarnja vrata su ispunjena saćastim materijalom (po narudžbi mogu biti i sa drugim ispunama poput perforirane iverice).

Vrata mogu biti obložena furnirom, dekor ili CPL folijom. CPL folija je visokootporni materijal, koji se odlikuje prevenstveno otpornošću na grebanje, UV je otporan, otporan na kiseline i lužine odnosno na sredstva za čišćenje koja se u pravilu koriste u domaćinstvu. CPL je idealan izbor materijala za vrata. Uz vrhunsku kvalitetu, ima prirodan izgled drveta.  Klasična ili moderna, bijeli lak ili boja hrasta, sa staklenim elementima ili drugim dodacima.

Zašto odabrati sobna vrata u Dekora dom?

Veliki izbor sobnih vrata

Pronađite vrata koja odgovaraju vašem ukusu i budžetu. Nudimo vrata u svim bojama, stilovima i materijalima, uključujući drvo, staklo i metal.

Visoka kvaliteta

Surađujemo samo s renomiranim proizvođačima kako bismo vam osigurali vrata koja će trajati dugo.

Akcijske cijene

Nudimo vam vrhunski kvalitet po pristupačnim cijenama.

Stručan savjet

Naš tim iskusnih savjetnika će vam pomoći da odaberete savršena vrata za vaš dom.

Sobna vrata sa štokom

Pronađite savršena sobna vrata sa štokom za vaš dom u Dekora-dom.hr

Veliki izbor sobnih vrata sa štokom u svim stilovima i bojama. Visoka kvaliteta i pristupačne cijene.

Moderna sobna vrata cijena

Veliki izbor modernih sobnih vrata po pristupačnim cijenama! Ulepšajte svoj dom modernim vratima. Kvalitetna i moderna vrata za svaki budžet.