Filtriraj

Prikazuje se svih 3 rezultata


PROTUPOŽARNA VRATA: Istra, Poreč, Rovinj, Umag, Novigrad, Pula, Rijeka, Krk, Kvarner

PROTUPOŽARNA VRATA – STIL I SIGURNOST

Hoteli i javna mjesta, ovdje je više nego igdje potrebno da vrata garantiraju maksimalan nivo zaštite protiv požara te stvore udoban, siguran i fukcionalan ambijent.

Zaštita od požara nužna je u nizu objekata i njen bitan dio čine specijalna vrata koja povećavaju sigurnost i funkcionalnost prostora. Brinemo o vašem životnom prostoru nudeći vam pouzdan i trajan sustav zaključavanja te time vašem ambijentu dajemo poseban stil. Zaštita od požara nužna je u nizu objekata i njen bitan dio čine specijalna vrata koja povećavaju sigurnost i funkcionalnost prostora.
Imamo u ponudi modele protupožarnog zaključavanja vrata od čelika ili stakla.

Zaštitite svoju obitelj i imovinu protupožarnim vratima dizajniranima za vašu sigurnost. Ova vrata s velikim opterećenjem izgrađena su tehnologijom koja će u slučaju požara spriječiti širenje plamena te dima i minimizirati štetu na vašem objektu. Dierre protupožarna vrata dolaze u raznim stilovima i završnim izvedbama, nudeći potpunu zaštitu paralelno se uklapajući u estetiku vašega doma. Protupožarna vrata ENV 1627 standarda, protupožarnosti od 60 do 120 minuta, vrata zvučnog prigušenja do visokih 46 dB i povišene otpornosti na koroziju uz izbor boja i vrsta materijala za konačan izgled, po mjeri ili u standardnim veličinama.