Protupožarna vrata od čelika i stakla - kvalitetnih materijala koje osiguravaju vašu sigurnost, sprječava širenje vatre i dima  minimaliziraju štetu na objektu. Odabirom protupožarnih vrata dobivate visoku otpornost, zvučnu izolaciju i estetski ugodan dizajn, prilagođen vašim potrebama. Protupožarna vrata su neizostavan dio objekata poput hotela i javnih mjesta, osiguravajući maksimalnu razinu zaštite od požara i stvarajući siguran i funkcionalan ambijent. 
Filtriraj

Prikazuje se svih 3 rezultata

Zaštita od požara nužna je u nizu objekata i njen bitan dio čine specijalna vrata koja povećavaju sigurnost i funkcionalnost prostora. Brinemo o vašem životnom prostoru nudeći vam pouzdan i trajan sustav zaključavanja te time vašem ambijentu dajemo poseban stil. Zaštita od požara nužna je u nizu objekata i njen bitan dio čine specijalna vrata koja povećavaju sigurnost i funkcionalnost prostora.

Imamo u ponudi modele protupožarnog zaključavanja vrata od čelika ili stakla.

Protupožarna Vrata NEW IDRA i VISUAL

Protupožarna vrata New Idra u Visual su sigurna i prilagodljiva rješenja za podjelu prostora u različitim okruženjima, uključujući stanove, samoposluge, bolnice, skladišta, strojarnice, kina, restorane i javne zgrade. Ova vrata su idealna za prolaze srednje veličine, uključujući jednokrilna i dupla vrata. Njihova laka instalacija, bez potrebe za bušenjem ili prethodnim postavljanjem vijaka u zid, čini ih prilagodljivima za različite tipove prostorija. Također, zahvaljujući svojim karakteristikama poput profila rama, šarki utisnutih u ram te trostrukih šarki za zatvaranje, pružaju izvanrednu funkcionalnost. Osim toga, dostupni su u raznim standardnim i nestandardnim bojama i veličinama, uključujući i opcije za čvrsta i ostakljena vrata. Uz dodatnu opremu i tehničke karakteristike certificirane prema europskim standardima, ova vrata jamče sigurnost i udobnost.

Protupožarna vrata za stan

Protupožarna vrata za stan osiguravaju sigurnost vašeg doma i zaštitu u slučaju požara. Ova vrata su posebno dizajnirana kako bi spriječila širenje vatre i dima te omogućila siguran izlaz. Njihova funkcionalnost i pouzdanost čine ih ključnim elementom zaštitne opreme u svakom stanu

Protupožarna Vrata za kuću

Protupožarna vrata za kuću su važan aspekt sigurnosti i zaštite vašeg doma i obitelji. U slučaju požara, ova vrata djeluju kao barijera koja sprječava širenje plamena i dima, omogućujući vam dragocjeni dodatni vremenski okvir za evakuaciju. Njihova pouzdanost i izdržljivost čine ih esencijalnim dijelom svakog kućanstva.

Protupožarna vrata cijena

Sigurnost vašeg doma ili poslovnog prostora ne može se precijeniti, a protupožarna vrata su ključna komponenta zaštite. Nudimo vam kvalitetna protupožarna vrata, prilagođena vašim potrebama i dizajnu prostora. Za cijenu cijenu naših protupožarnih vrata popunite formu na ovom linku i odgovorit ćemo vam s najboljom ponudom za vrata koja štite vas i vaše objekte. Ne čekajte, osigurajte svoju sigurnost već danas!