Filtriraj

Prikazuje se svih 4 rezultata

DRVO ALUMINIJ PROZORI ZA SAVRŠEN SPOJ TOPLINE I STABILNOSTI

Drvo aluminij prozori dizajnirani su tako da se s vanjske strane, koja je tijekom godine izložena raznim vremenskim uvjetima, nalazi aluminij koji je dokazano vrlo otporan na vremenske utjecaje, a iznutra drvo kao važan dio dekora prostorije. Ono što je zajedničko svim drvo-aluminij prozorima jest drvo koje se nalazi iznutra i aluminij, koji se nalazi izvana. Time se postižu najbolje vrijednosti te se omogućuje optimalna zvučna zaštita te jedinstvena toplinska izolacija. Mogućnosti prozora drvo aluminij su višestruke – upustite se u istraživanje.

Iako je na samom početku investicija za drvo aluminij prozore veća, ona se svakako dugoročno isplati. Zbog duljeg vijeka trajanja, štednje energije te visokih izolacijskih vrijednosti i očuvanja našeg zdravlja, navedeni prozori postaju sve više ekonomični i vrlo su atraktivni zbog jednostavnog održavanja. Mogućnosti prozora drvo aluminij su višestruke. Od velikog izbora boje aluminija, drva, različitih vrsta drva kao i širine profila samih prozora. Drvo je idealan materijal koji u vašem domu stvara prirodnu cirkulaciju vlage.

Drvo aluminijske prozore odlikuje visoka otpornost na vremenske utjecaje. Aluminijska obloga s vanjske strane čini ih elegantnim i jednostavnim za održavanje, dok unutarnja drvena strana Vašem domu daje prirodni topao ugođaj. Visoka stabilnost, bezvremenski dizajn i dugovječnost drvo aluminijske stolarije su svojstva koja trajno povećavaju vrijednost svake nekretnine. Drvo aluminij prozori, prozori za sve uvijete.

ALU DRVO PROZORI: Istra, Poreč, Umag, Rovinj, Novigrad, Pula, Rijeka, Krk, Kvarner