Filtriraj

Prikazuje se svih 9 rezultata


DRVENA BALKONSKA VRATA AKCIJA: Istra, Poreč, Umag, Rovinj, Novigrad, Pula, Rijeka, Krk, Kvarner

Drvena balkonska vrata akcija! Veliki izbor drvenih balkonskih vrata različitih dimenzija sa pomičnim griljama/žaluzinama.

Drvo je nezamjenjiv materijal zbog svojih posebno dobrih fizikalno-mehaničkih i tehničkih svojstava. Naime, dokazano je da drveni prozori imaju najbolju toplinsku i zvučnu izolaciju te za razliku od svih ostalih materijala, sposobnost difuzije pare. To je važno zbog mikroklime zatvorenog prostora. U spavaćoj sobi, kupaonici ili kuhinji, gdje se po osobi izbaci veća količina vode disanjem, znojenjem i utroškom vode iz pipe, samo drveni prozori izbacuju putem difuzije tu preveliku količinu vlage van, a u suprotnom slučaju, ubacuje potrebnu vlagu u prostor.

Balkoni i terase mnogim su najljepša mjesta u stanu ili kući. To osobito dolazi do izražaja u toplijem dijelu godine kada vanjski prostori postaju mjesta gdje se osjeća večernja svježina i uživa u druženju s dragim ljudima. Tada kao najbolji izbor dolaze balkonska vrata koja spajaju vanjske prostore sa unutarnjim. Pri tome treba uzeti u obzir da vanjski prostori nisu zasebne cijeline već su spojene s ostatkom kuće ili stana, zbog čega balkonska vrata trebaju biti u skladu sa ostatkom dizajna. Drvena balkonska vrata se kao takva ističu zbog svog prirodnog izgleda koje drvo pruža, te su izvrstan izbor za prirodniji dom i povezivanju dvaju prostora.