Protuprovalna vrata za stan i kuću ili poslovni prostor nude potpunu zaštitu od provale. U ponudi imamo protuprovalna vrata renomiranih proizvođača Dierre. Naša protuprovalna vrata sa svojim stilom prilagođavaju svim vrstama uređenja doma i okućnice. Zbog izvrsne konstrukcije i velikim oblogama sprječavaju bilo kakav pokušaj provale. Uz ova protuprovalna vrata znate da ste sigurni. Istražite našu ponudu i zaštite svoje najdraže.
Filtriraj

Prikazuje se svih 3 rezultata

Protuprovalna vrata za stan

Sigurnost je ključna kada je riječ o vašem stanu. Protuprovalna vrata za stan prvenstveno su dizajnirana kako bi zaštitila stanare u višestambenim zgradama. Naša ponuda protuprovalnih vrata za stan pruža potpunu zaštitu.

Protuprovalna vrata za kuću

Protuprovalna vrata za kuću dizajnirana su kako bi osigurala sigurnost vlasnika kuće i njihove obitelji. Štite od provalnika i neželjenih posjetitelja.

Zašto protuprovalna vrata

Protuprovalna vrata nude najvišu razinu sigurnosti

Protuprovalna vrata izrađena su od visokokvalitetnih materijala i opremljena naprednim sigurnosnim značajkama kako bi zaštitila vaš dom od potencijalnih prijetnji.

Estetski privlačna

Bez obzira na vaš stil, nudimo vrata različitih dizajna, boja i završnih obrada kako bi se savršeno uklopila u estetiku vašeg stana.

Visoka trajnost

Naša protuprovalna vrata izdržat će test vremena. Izrađena su da budu dugotrajna i izdrže svakodnevnu upotrebu.

Dierre protuprovalna vrata

Dierre protuprovalna vrata nastala su iz tehnološkog sustava i naprednih sigurnosnih uređaja koje vam Dierre može ponuditi da posjedujete potpunu zaštitu od provale.

Sa tisuću dostupnih panela u različitim bojama i dekorima, protuprovalna vrata Dierre mogu zadovoljiti bilo čiji životni stil ili potrebu, uz uporabu različitih vrsta drva i dekora iz našeg asortimana: glatki paneli, pantografirani paneli, paneli sa ukrasnim letvicama, puno drvo lakirano vodenim lakom, ili paneli obloženim aluminijumom ili inoxom.

Kvake i rozete ekskluzivnog dizajna s potpisom Dierre dostupne su u aluminiju u boji bronce ili srebra, sa bijelim ili crnim lakom, od punog poliranog mesinga ili brušenog i poliranog inoxa.

Protuprovalna vrata Dierre se više od 20 godina brinu o sigurnosti vašeg doma te su postali sinonim za visoku kvalitetu i sigurnost.

Ova vrata ne samo da sprječavaju pokušaje provale svojom čvrstom konstrukcijom i oblogama, već također doprinose stilu vašeg doma. S više od 20 godina iskustva u osiguravanju domova, Dierre i Hibry vrata postala su sinonim za pouzdanu sigurnost i visoku kvalitetu.

Hibry protuprovalna vrata

Hibry je tehnološka inovacija koja nudi potpunu sigurnost vaših vrata. Evoluirana, pouzdana i čvrsta protuprovalna vrata. Evoluirana, pouzdana, čvrsta protuprovalna vrata. S protuprovalnim Europskim certifikatom u 3 klasi.