Velika ponuda podnih obloga u našoj trgovini. Na jednome mjestu pogledajte ponudu kvallitetnih parketa, laminata, vinila, i ostalih podnih obloga po odličnim i akcijskim cijenama. Naše podne obloge dolaze u različitim stilovima i bojama, pa ćete tako pronaći pravi izbor za uređenje vašeg doma.
Filtriraj

Prikazujemo 1–30 od 812 rezultata

Podne obloge investicija su na kojoj se ne smije štedjeti, a neke od najvažnijih stvari koje treba uzeti u obzir pri odabiru podnih obloga su trajnost, boja i uzorak, stil i postupak instalacije.

Klasični su izbor podnih obloga topli i primamljivi drveni podovi ili parketi, no za nešto modernije birajte između laminat ili vinil podova. Podne obloge nude mnogo mogućnosti materijala, dezena i tekstura te ćete lako pronaći savršenu kombinaciju baš za vas. U ponudi podnih obloga potražite laminate otporne na ogrebotine, udarce i izlijevanje bolje; dvoslojne, troslojne, uljane ili lakirane parkete; vanjske podne obloge od WPC-a i drva za raznovrsnu primjenu te iznimno popularne vinil podove.

Razmišljate li o useljenju u novi dom – ili samo o renovaciji starog – podne obloge ono su na što svakako trebate pripaziti. Podne obloge utjecat će na svaki prostor, ali i atmosferu življenja. Mogu drastično smanjiti kvalitetu života ili je eksponencijalno povećati. 

Klasični su izbor podnih obloga topli i primamljivi drveni podovi ili parketi, no za nešto modernije birajte između laminat ili vinil podova. Podne obloge nude mnogo mogućnosti materijala, dezena i tekstura te ćete lako pronaći savršenu kombinaciju baš za vas.