Odaberite savršene kvake za sobna vrata uz naše stručne savjete. Pregledajte našu ponudu vrhunskih kvaka i pronađite idealne za vaš dom. Kvaliteta i stil na jednom mjestu. U našem asortimanu možete pronaći raznovrsne kvake za sobna vrata, obuhvaćajući klasične i suvremene dizajne, izrađene od različitih materijala kao što su nehrđajući čelik, mesing ili cink. Svaki od tih materijala donosi svoju jedinstvenu teksturu i izdržljivost, pružajući vam mogućnost odabira onog koji najbolje odgovara vašim osobnim preferencijama i zahtjevima.
Filtriraj

Prikazujemo 1–30 od 43 rezultata

Ako tražite kvake koje će dodati poseban šarm vašim vratima i istovremeno osigurati visoku funkcionalnost, naša ponuda je pravo mjesto za vas. Svaki proizvod je pažljivo odabran kako bi zadovoljio najviše standarde kvalitete i estetike.

 

Kvalitetne i cjenovno pristupačne kvake proizvođača Protect, Apecs i vrhunske kvake Tupai, čija galvanizirana završna obrada zajedno sa čeličnom rozetom pruža izrazitu čvrstoću i otpornost na udarce, a svi njihovi materijali potječu iz Europske unije.

Kvake Tupai su kvake s elementima Swarovski kristala, u kombinacijama s materijalima kao što su drvo, koža, kamen, laminat…Osim Tupai kvaka, u ponudi imamo srebrne, crne ili rustikalne (antracit) kvake.