FILOMURO vrata u ravnini zida

Filomuro vrata u ravnini s zidom nudi neograničene mogućnosti koji su oličenje preciznosti i čistog dizajna. Savšeno riješenje za uljepšavanje vaših prostora.

Kategorija:
 

Opis

FILOMURO vrata u ravnini sa zidom dizajnirana su tako da se savršeno integrira s okolišem u kojem se nalazi, do te mjere da bude nevidljiva. Izrađuju se s patentiranim sustavom dovratnika i proizvode se u varijanti za gipsane i ciglane zidove. U kombinaciji s dovratnikom nudi se široka paleta panela s mogućnošću različitih završnih obrada kao i sa mogućnošću bojanja, što filomuro vrata čini potpuno nevidljivima u kontekstu prostorije.

PROSTOR KOJI ŽIVI U NAMA

Okruženje u kojem živimo može utjecati na naše raspoloženje. Na primjer, kada se trebamo koncentrirati, tražimo tišinu, ali tišina se ne tiče samo čula sluha, već uključuje i osjetilo vida. Imajući to na umu, organiziranje prostora u kući je bitno kako bi se dala važnost onome što je uistinu bitno. Samo tako ćete se moći mirno i svjesno usredotočiti na sebe i na sadašnjost. Bitnost prostora donosi unutarnji mir. Iz ovog koncepta rađaju se vrata u ravnini sa zidom, savršeno ukomponirana sa zidom. Praktična, inteligentna i funkcionalna rješenja za pretvaranje životnog okruženja u spokojno i svjetlo mjesto, dajući ravnotežu i sklad domu.

Surađujemo isključivo sa provijerenim i kvalitetnim proizvođačima poput GD DORIGO, DIERRE i DANA.
Pošaljite nam upitFotografije na web stranici su simbolične i ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu. Za više informacija kontaktirajte naše prodavače.