Drvene i alu grilje i škure za prozore po povoljnim cijenama i visokom kvaliteom. Istražite kvalitetne Drvene grilje i škure koje pružaju estetiku, sigurnost i trajnost, a kvaliteta drva će garantirati dugo trajanje. Drvene grilje dostupne su u fiksnim i pomičnim varijantama, izrađene od različitih vrsta drveta kao što su jela, smreka, ariš ili hrast. Ako preferirate minimalno održavanje, nudimo i ALU grilje s raznovrsnim dimenzijama i bojama.
Filtriraj

Prikazuje se svih 2 rezultata

U ponudi imamo drvene i alu grilje i škure za prozore po povoljnim cijenama i visokom kvalitetom. Kvalitetne drvene grilje i škure pružaju estetiku, sigurnost i trajnost, a kvaliteta drva će garantirati dugo trajanje.

Drvene grilje

Drvene grilje dostupne su u fiksnim i pomičnim varijantama, izrađene od različitih vrsta drveta kao što su jela, smreka, ariš ili hrast. Ako preferirate minimalno održavanje, nudimo i ALU grilje s raznovrsnim dimenzijama i bojama.

Alu Grilje

Ako preferirate minimalno održavanje, nudimo i ALU grilje s raznovrsnim dimenzijama i bojama

Drvene škure i grilje za prozore

Drvene škure i grilje za prozore savršene su za kamene kuće. Naša ponuda obuhvaća različite dimenzije škura i dizajne koji se savršeno uklapaju u rustikalne ambijente.

Razlika između grilja i škura

Grilje i škure za prozore ne donose samo estetiku i eleganciju, već unose sigurnost, mediteranski štih i tradicionalni šarm u vaš dom. Razlika između grilja i škura leži u sposobnosti regulacije svjetlosti i zasjenjivanju prostora.

Naše drvene grilje i škure izrađene su s pažljivim fungocidno/drvocidnim premazom, a po potrebi se mogu lakirati prema vašim preferencijama. Uživajte u spoju tradicije i modernog dizajna uz naše proizvode.

Otkrijte veliki izbor grilja i škura i konzultirajte se s našim stručnjacima kako biste pronašli savršene prozore za vaš prostor.