Filtriraj

Prikazuje se svih 2 rezultata

DRVENE GRILJE, ALU GRILJE, ŠKURE

Ako želite dašak starog mediterana na Vašoj kući? Naše drvene grilje  će Vam pružiti baš to. Vrlo elegantnog i atraktivnog izgleda, ne samo da će poboljšati estetiku vašeg doma, već će Vama i vašoj obitelji pružiti sigurnost. Provijerite našu ponudu drvenih i alu grilja po povoljnim cijenama i garantiranom kvalitetom. Nudimo fiksne i pomične drvene grilje izrađene od jele/smreke, ariša ili hrasta ili ukoliko želite trajne grilje uz minimalno održavanje, u ponudi imamo i ALU grilje. Mogućnost naručivanja svih dimenzija te široke palete boja i dekora.

Drvene škure su izrađene od masivnog drveta idealne za kamene kuće. Nudimo OKUME i standardne škure. Izrađene su od jele/smreke ili ariša. Mogućnost naručivanja svih dimenzija. ALU škure su napravljene od najkvalitetnijih ALU plastificiranih materijala. Tako da osim što nude visoku razinu funkcionalnosti, vrlo jednostavno ih je i za održavati. Naše škure savršeno se uklapaju na stare kamene kuće i odlično odgovaraju svakom rustikalnom dizajnu.

Drvene grilje i škure izrađuju se sa osnovnim fungocidno/drvocidnim premazom. Mogućnost lakiranja po RAL-u.

GRILJE I ŠKURE: Istra, Poreč, Umag, Rovinj, Novigrad, Pula, Rijeka, Krk, Kvarner

Grilje i škure neće vašem domu pružiti samo estetiku i eleganciju, već će u vaš domu unijeti sigurnost, mediteranski štih i tradicionalnu notu. Osnovna razlika škura i grilja leži u zasjenjivanju ambijenta, tj. količini svjetlosti koju propuštaju u ambijent. U našoj ponudi grilja i škura potražite drvene grilje izrađene od jele, smreke, ariša i hrasta i ALU škure napravljene od najkvalitetnijih ALU plastificiranih materijala, a osim što nude visoku razinu funkcionalnosti, vrlo jednostavno ih je i za održavati.