Drveni prozori su najbolji izbor kada želite osjećaj prirode u svom domu, sa najboljom toplinskom i zvučnom izolacijom i difuzijom pare. Drvo je nezamijenjiv materijal zbog svojih posebno dobrih fizikalno-mehaničkih i tehničkih svojstava. Drveni prozori zrače toplinom, a svojim tradicionalnim izgledom vraćaju vas u prošlost i vode u modernu budućnost. S ravnim linijama i blago zaobljenim rubovima drveni prozori pristaju u svaki dom. Pogledajte našu ponudu drvenih prozora po odličnim cijenama. Drveni prozori su izvrstan izbor za one koji žele lijepe i trajne prozore u svom domu. S našom ponudom najboljih drvenih prozora, možete biti sigurni da ćete dobiti visokokvalitetne proizvode koji će dugo trajati. Ako tražite najbolju drvenu stolariju, ne tražite dalje - mi smo pravi izbor za vas.
Filtriraj

Prikazuje se svih 16 rezultata


Drveni prozori Dekora Dom

U našoj ponudi možete naći drvene prozore dubine od 56, 68, 88 mm sa dvostrukim ili trostrukim staklom. Moguća je izrada drvenih prozora od lameliranog drva smreke/jele i ariša. Drveni prozori u donjem dijelu imaju aluminijske okapnice koje dodatno štite donji dio.

Drveni prozori se smatraju jednima od najtrajnijih vrsta prozora dostupnih na tržištu. Pravilnom konstrukcijom i njegom, drveni prozor može izdržati više od 100 godina, a osim toga može se i popraviti bez da morate zamijeniti cijeli prozor.

Drveni prozori također su odličan po tome što imaju odličnu toplinsku i zvučnu izolaciju, te sposobnost difuzije pare. Dokazano je da drveni prozori imaju najbolju toplinsku i zvučnu izolaciju te za razliku od svih ostalih materijala, sposobnost difuzije pare. To je važno zbog mikroklime zatvorenog prostora. Preveliku količinu vlage prozori izrađeni od drva ispuštaju van, a u suprotnom slučaju, ubacuje potrebnu vlagu u prostor.

Drvo je uvijek aktualan i obnovljiv izvor, CO2 neutralan, moderan je i inovativni građevinski materijal. Drvo je najisplativija investicija po pitanju građevinske drvene stolarije.

Drveni prozori stanu ili kući daju estetiku i tradicionalnu notu, a ujedno ih možete obojiti u koju god boju želite. Drvo je i ekološki prihvatljiv materijal koji minimalno zagađuje okoliš tijekom proizvodnje, a i 100% se može reciklirati.

Prodaja drvenih prozora u Istra, Pula, Poreč, Rovinj, Umag, Novigrad, Rijeka, Krk