PVC prozori su proizvedeni na način da prkose svim vremenskim uvjetima i naglim promjenama vremena pružajući uvijek maksimalnu otpornost. Današnji moderni PVC prozori svojim elegantnim linijama, različitim nijansama boja, vrstama i tonovima ostakljenja značajno doprinose estetskom izgledu objekta, čime unose dio Vaše osobnosti i individualnosti.
Filtriraj

Prikazuje se jedan rezultat

Polivinil klorid (PVC) je jedan od najrasprostranjenijih materijala, a ujedno je i termoplastični materijal. Desetljećima je prepoznatljiv po svojim osobinama, trajnosti, lakom održavanju i ekonomskoj isplativosti. Primjena ovog plastičnog materijala u svim segmentima života je vrlo raširena, između ostalog i u građevinarstvu kao i za proizvodnju građevinske stolarije. Prozori u našoj ponudi proizvode se od kvalitetnih i provjerenih INOUTIC profila.

Danas je PVC tržišno najuspješniji materijal za proizvodnju građevinske stolarije sa stalno rastućim tržišnim udjelom. U stambenom sektoru taj udio dostiže 60 % dok je čak sedam od svakih 10 prozora kod adaptacija starih građevina izrađeno od PVC-a.