Laminat je podna obloga koja će vas oduševiti elegancijom i ljepotom. Provjerite našu odličnu ponudu kvalitetnih i modernih laminata. Velika ponuda laminata i brza lagerska usporuka. Laminat je vrlo popularan izbor za podne obloge zbog visoke kvalitete, modernog izgleda i jednostavnosti ugradnje i održavanja. Laminat je podna obloga koja će pružiti vrhunsku kvalitetu i moderni izgled vašeg doma ili poslovnog prostora.
Filtriraj

Prikazujemo 1–30 od 477 rezultata


LAMINATI: Istra, Poreč, Umag, Rovinj, Novigrad, Pula, Rijeka, Krk, Kvarner

Laminat je jedna od najpopularnijih podnih obloga za sve domove i idealan je izbor ukoliko tražite vrhunsku kvalitetu, moderan izgled, povoljnu cijenu, te jednostavnost i lakoću ugradnje i održavanja.

Laminatni podovi dostupni su u više od 500 uzoraka, tako da možete izabrati svoj uzorak u skladu s vašim specifičnim željama i potrebama.

Laminat je vrlo popularan izbor kod uređenja privatnih i poslovnih prostora raznih namjena zbog svoje mogućnosti imitacije prirodnog drva, kamena, pločica i drugih materijala. Laminati udovoljavaju ekološkim, kvalitativnim i estetskim kriterijima te pružaju dobru zvučnu izolaciju.

S obzirom na očekivanu opterećenost prostora, možete birati laminatne podove u klasi obrade (tvrdoće) W31, W32 ili W33. U ponudi imamo laminate debljine 8, 10, 12 i 14 mm. Koji god dekor, boju, klasu ili debljinu izabrali, jamčimo vam da nećete imati nikakvih problema s brigom o laminatu jer su troškovi za održavanje i obnavljanje minimalni. Najbolji i najpovoljniji izbor za vaše podove.

Laminatne podne obloge postavljaju se brzo i jednostavno. Laminat je trajna podna obloga i možete računati na njegovu otpornost na ogrebotine, udarce i izlijevanje bolje od gotovo bilo koje druge vrste podnih obloga. Laminatni su podovi otporni na vlagu pa su idealni za kupaonice, kuhinje i hodnike.

Laminati su prilično svestrani i izdržljivi, savršene su podne obloge za najrazličitije zahtjeve s bogatim izborom dekora. Lako se održavaju i postavljaju – nije ih potrebno lijepiti, lakirati ili pak bušiti. Ploče se spajaju klik sistemom te se mogu demontirati i koristiti ponovno.

Bilo da ste u žurbi zbog nagle selidbe ili samo želite brzo renoviranje, laminat je pravi izbor za vas. Laminati dolaze u raznim bojama i uzorcima, a na vama je da odaberete onaj pravi za vas!