Krovni prozori Velux predstavljaju vrhunac kvalitete i dizajna u svijetu krovnih prozorskih rješenja. Osmišljeni su kako bi unijeli maksimalnu količinu svjetlosti u vaš prostor, pritom osiguravajući odličnu izolaciju i energetsku učinkovitost. Modeli VELUX krovnih prozora variraju u vrsti stakla, ovjesu, završnoj obradi okvira i krila, te načinu rukovanja, pružajući vam brojne opcije za prilagodbu vaših prozora. Istražite VALUX krovne prozore i usavršite vaš dom.
Filtriraj

Prikazuje se svih 3 rezultata

Velux – vodeći brand u industriji

Velux, kao vodeći brand u industriji, jamči dugovječnost, funkcionalnost i jednostavnost upotrebe svojih proizvoda. Bilo da želite modernizirati postojeći krovni prostor ili planirate novu gradnju, krovni prozori Velux nude rješenje koje će zadovoljiti sve vaše potrebe i estetske preference.

Uz VELUX krovne prozore, svaki prostor postaje osvježen i obogaćen prirodnom svjetlošću, pružajući osjećaj prostranosti i povezanosti s vanjskim svijetom. Uživajte u harmoniji prirodnog osvjetljenja i svježeg zraka koji VELUX donosi u vaš dom.

Krovni prozori Velux s centralnim ovjesom

Krovni prozori Velux dizajnirani su s posebnim naglaskom na korisničku udobnost i praktičnost. Posebno se ističu modeli s centralnim ovjesom, koji su idealni za prostorije gdje je postavljen namještaj ispod prozorske površine. Zahvaljujući inovativnom dizajnu ručke smještene na gornjem dijelu prozora, rukovanje prozorom je izuzetno jednostavno i intuitivno.

Ova karakteristika omogućava postavljanje prozora na nižu poziciju u odnosu na standardne prozore s ručkom na donjem dijelu, pružajući korisniku neometan i širok pogled na vanjski prostor, bilo da je osoba u stojećem ili sjedećem položaju. Uz to, kvaliteta i preciznost izrade osiguravaju glatko otvaranje i zatvaranje, čime se dodatno potvrđuje Veluxova posvećenost pružanju izvrsnosti i udobnosti korisnicima.

Velux sjenila

Naša ponuda obuhvaća bogat spektar modela i dimenzija prilagođenih različitim prostornim zahtjevima. Pored samih prozora, nudimo i razne opcije sjenila, bilo da je riječ o unutarnjim rolo sjenilima ili vanjskim roletama, pružajući korisnicima mogućnost potpune prilagodbe svom osobnom stilu i potrebama.

Velux krovni prozori dimenzije

Velux prozori pružaju rješenja za različite tipove prostora i arhitektonskih zahtjeva. Dimenzije Velux prozora kreću se od manjih, idealnih za uske prostorije ili specifične krovne konfiguracije, do većih dimenzija namijenjenih osvjetljavanju prostranih potkrovlja i krovnih terasa.

Prilikom odabira prave dimenzije prozora, ključno je uzeti u obzir prostorni raspored, krovnu konstrukciju i željeni intenzitet svjetla. Velux pruža detaljne specifikacije za svaku dimenziju, i mogućnost prilagodbe, osiguravajući da svaki prozor savršeno odgovara vašem prostoru.

Cijena Velux krovnih prozora

Cijena Velux krovnih prozora varira ovisno o brojnim faktorima, uključujući dimenzije, materijale, vrstu stakla, dodatne funkcije i specifikacije proizvoda. Velux, kao premium brand na tržištu krovnih prozora, nudi proizvode koji kombiniraju kvalitetu, trajnost i napredne tehnološke značajke, što se može odraziti na cijenu.

Manji standardni modeli obično su povoljniji, dok specijalizirane verzije s naprednim funkcijama poput solarnog napajanja, daljinskog upravljanja ili posebnih vrsta stakla mogu imati višu cijenu.

Otkrijte veliki izbor krovnih prozora VELUX

Otkrijte veliki izbor krovnih prozora VELUX i konzultirajte se s našim stručnjacima kako biste pronašli savršene prozore za vaš prostor.

Dekora Dom je ovlaštena distribucija za RH za VELUX krovne prozore.