Filtriraj

Prikazuje se jedan rezultat


KAZETE ZA KLIZNA VRATA: Istra, Poreč, Rovinj, Umag, Novigrad, Pula, Rijeka, Krk

Kazete za klizna sobna vrata imaju inteligentan i jednostavan sustav koji je moguće primijeniti na već postojećim građevinama. Imamo modele za montažu na knauf ili podžbukno. Ove kazete nude različite izbore uređenja prostora, mogućnost prilagodbi i postavljanju bilo kojih vrata: klasičnih ili modernih, jednokrilnih ili dvokrilnih, glatkih ili dekoriranih. Imamo već nekoliko standardnih veličina, ali slobodno nas kontaktirajte za druge veličine.

Kazete za klizna vrata. Kazete dimenzija 600, 700, 800, 900 x 2100 mm za vratna krila širine 650, 750, 850, 950 x 2000 mm. Druge dimenzije su dostupne po narudžbi. Sve kazete su kompatibline sa vratima koja nudimo u našoj ponudi, također nudimo i kazete za podžbuknu montažu. Uz samu kupnju nudimo i stručnu montažu kao i savjete.

Vratiti u kuću sav prostor koji obično zauzimaju vrata je moguće inteligentnim i jednostavnim sustavom koji je moguće primjeniti i u već izgrađenim objektima. Klizna vrata koja nestaju u zid jedno su od najboljih rješenja za probleme koji nastaju kod projektiranja modernih interijera u kojima postoji potreba za racionalnim korištenjem prostora. U usporedbi s klasičnim vratima, klizna vrata nude prednosti za svaki stambeni prostor. Procjenjuje se da u prosječnom domu, više od 8% dodatnog prostora može biti oslobođeno primjenom kliznih vratima, a to je 8 četvornih metara dodatnog prostora u stanu od 100 četvornih metara! Klizna vrata su zato idealan izbor.