Sobna vrata furnirana Hrast

Original price was: 316,00€.Current price is: 221,00€.

DOVRATNICI HRAST EUROPSKI LAK SMO (oštar rub)

100mm
150mm
230mm
143.00 € (1.077,43 kn)
146,00 €
(1.100,04 kn)
183,00 €
(1.378,81 kn)

*ostale dimenzija dovratnika su dostupne po standardnim cijenama.

Dostupno uz narudžbu

SKU: VIVF1-JA LAK-A Kategorije: ,
 

Opis

Sobna vrata akcija furnirana VIVACEline

Jako malo stvari je više pod uticajem osobnosti od naša vlastita četiri zida. Tu se odmaramo i relaksiramo. Kod nas ćete pronaći rješenja za vrata koja će Vaš osobni životni prostor stilski dopuniti. Unutarnja sobna vrata nisu jednostavno samo vrata. Vrata otvaraju jako puno mogućnosti – kao spona između prostora i ljudi, također kao poboljšanje udobnosti, funkcionalnost i estetika u prostoru. Sasvim svejedno, radi li se o klasičnom, modernom ili puritanskom uređenju: Mi imamo rješenje za svaki ukus, svaki prostor i svaku funkciju. Prepustite se inspiraciji! Sobna vrata akcija furnirana.

Sobna unutarnja vrata su ispunjena saćastim materijalom (po narudžbi mogu biti i sa drugim ispunama poput perforirane ili pune iverice). Furnirani program tvrtke Lip Bled nudi jednu novu dimenziju topline u vaš dom. Drvo je savršen materijal kada želite ostvariti prirodni ugođaj, zaigrane teksture i jedinstven izgled vašeg prostora. 


Provijerite i naša ostala unutarnja sobna vrata na akciji!

Dodatne detalje samih vratiju možete vidjeti na stranicama Lip Bleda.
Pošaljite nam upitFotografije na web stranici su simbolične i ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu. Za više informacija kontaktirajte naše prodavače.