Filtriraj

Prikazuje se jedan rezultat

BRTVE ZA UNUTARNJU I VANJSKU STOLARIJU

Dugogodišnje iskustvo, inovativnost i razvoj vlastitih proizvoda omogućili su nam konkurentnu poziciju za prodaju ekstrudiranih brtvenih profila na području Hrvatske i susjednih zemalja. Proizvodimo brtve za sve drvene, PVC ili ALU stolarije. Potražite kod nas brtve za vrata, brtve za štokove, brtve za prozore, brtve za staklo, brtve za drvenu stolariju, brtve za PVC stolariju, brtve za ALU stolariju, brtve za krovne prozore, brtve za vezne profile, brtve za adaptaciju profila te brtve za metalnu stolariju.

Tradicija od preko 40 godina u proizvodnji brtve za prozore i vrata različitih profila i dimenzija.

Dugogodišnje iskustvo, inovativnost i razvoj vlastitih proizvoda omogućili su konkurentnu poziciju za prodaju ekstrudiranih brtvenih profila na području Republike Hrvatske i susjednih zemalja. Mnogo jedinstvenih vlastitih rješenja osmišljenih na zahtjev i prema  specifikacijama naših kupaca, visoka fleksibilnost proizvodnih kapaciteta te vlastita dostava brtvi i brtvenih profila na kućnu adresu, jamstvo su brze reakcije na zahtjeve naših kupca te pravovremena isporuka traženog proizvoda. Proizvodimo različite dimenzije, profile i vrste brtvi za prozore i vrata uz provijerene materijale kako bi naš proizvod bio najviše kvalitete. Naše brtve za vrata i prozore proizvodi su koji nastaju u našoj vlastitoj proizvodnji sa više od 40 godina iskustva. Kvaliteta zagaranriana višegodišnjim iskustvom.

Naši glavni poslovni partneri Lip Bled, Jelovice, Domet, Levitas Trade (Soldus) i mnogi drugi su garancija naše kvalitete i uspiješne suradnje.