Brtve za prozore i vrata osiguravaju energetsku učinkovitost, sigurnost i dugotrajnost vaše stolarije. Nudimo veliki izbor kvalitetnih brtva za vanjsku i unutarnju stolariju što uključuje i brtve za prozore i vrata, ali i za metalnu stolariju. Osim širokog izbora standardnih brtvi, nudimo i prilagodbe prema specifičnim zahtjevima kupaca.
Filtriraj

Prikazuje se jedan rezultat

Brtve za prozore

Brtve za prozore su ključne za očuvanje udobnosti i energetske učinkovitosti vašeg doma. U ponudi imamo kvalitetne gumene brtve pružaju izvrsnu izolaciju od vremenskih uvjeta, čuvajući vas od hladnoće i propuha. Otkrijte različite opcije brtvi za prozore i unaprijedite kvalitetu vašeg života.

Brtve za vrata

Brtve za vrata igraju važnu ulogu u očuvanju sigurnosti i toplinske izolacije u vašem domu. Naša ponuda uključuje različite vrste gumenih brtvi za vrata, osiguravajući da vaš prostor ostane udoban, siguran i energetski učinkovit.

Ostale vrste brtva

Osim brtva za prozore i vrata u ponudi imamo široki izbor brtva za sve vrste drvene, alu i pvc stolarije. U to ulazu brtve za štokove, prozore, staklo, drvenu stolariju, pvc i alu stolariju. Ali i brtve za specifične instalacije, krovne prozore, vezne profile, adaptaciju profila i metalnu stolariju.

Gumene brtve

Gumene brtve su pouzdan izbor za zaštitu od vlage, zvuka i temperaturnih promjena. U ponudi imamo gumene brtve za prozore, drvena vrata, PVC prozore i vrata, drvene prozore i drvena vrata. Gumene brtve su savršene za hermetičko zatvaranje. One sprječavaju prodor hladnoće, vlage, buke i prašine u unutarnje prostorije, poboljšavajući energetsku učinkovitost i čuvajući udobnost prostora. Gumenim brtvama za prozore i vrata također se može produžiti životni vijek stolarije, smanjujući troškove održavanja i pridonoseći ukupnom komforu i energetskoj učinkovitosti doma.

Više o Brtvama

Koja je svrha Brtvi?

Brtve za prozore i vrata služe za stvaranje nepropusne barijere koja sprječava prodor hladnoće, vlage, buke i prašine u unutarnji prostor. Također poboljšavaju energetsku učinkovitost stambenih ili poslovnih prostora, čineći ih udobnijima i štedeći energiju. Kvalitetne brtve osiguravaju hermetičko zatvaranje, čuvajući temperaturu i štiteći od vanjskih elemenata.

Razlike kod različitih vrsta brtvi

Postoje različite vrste brtvi, svaka prilagođena specifičnoj primjeni. Brtve za vrata dizajnirane su za stvaranje čvrstog zatvaranja vrata, dok brtve za prozore osiguravaju nepropusnost od vlage i hladnoće. Brtve za tuš kabine čuvaju od curenja vode, a brtve za staklo sprječavaju propuštanje vlage. Brtve za drvenu, PVC i ALU stolariju prilagođene su različitim materijalima i oblicima stolarije.

Kako odabrati veličinu brtvi i kako izmjeriti veličinu brtvi?

Pravilno mjerenje je ključno za odabir pravih brtvi. Koristite mjernu traku ili metar za precizno izmjeriti dužinu i širinu površine na koju želite postaviti brtve. Odabrane brtve trebaju biti dovoljno duge i široke da potpuno prekriju tu površinu. Pratite upute proizvođača kako biste bili sigurni da su dimenzije ispravne.

Kako zabrtviti prozore?

Prije postavljanja, osigurajte da je površina čista i suha. Zatim, prilagodite brtve na željenu duljinu i pažljivo ih zalijepite na odgovarajuće mjesto na prozoru koristeći ljepilo ili samoljepljive trake koje često dolaze s brtvama. Obratite pažnju na uglove i spojeve kako biste osigurali nepropusno zatvaranje.

Koliko dugo traju brtve?

Trajanje brtvi ovisi o kvaliteti materijala i uvjetima uporabe. Kvalitetne brtve koje se redovito održavaju mogu trajati desetljećima. Periodično provjeravajte stanje brtvi i zamijenite ih ako primijetite oštećenja, pucanje ili propuštanje. Kvalitetnim održavanjem produžujete životni vijek brtvi i osiguravate njihovu učinkovitost.