Sobna vrata Hrast forest smeđi CPL22

Original price was: 211,00€.Current price is: 194,00€.

DOVRATNICI SMS (zaobljeni rub)

100mm
150mm
230mm
120,00 € (904,14 kn)
137,00 €
(1.032,22 kn)
163,00 €
(1.228,12 kn)

*ostale dimenzija dovratnika su dostupne po standardnim cijenama.

Dostupno uz narudžbu

SKU: TOP-HB CPL22-A Kategorije: ,
 

Opis

Unutarnja sobna vrata Lip Bled akcija TOPline PRESTIGE!

Jako malo stvari je više pod uticajem osobnosti od naša vlastita četiri zida. Tu se odmaramo i relaksiramo. Kod nas ćete pronaći rješenja za vrata koja će Vaš osobni životni prostor stilski dopuniti. Unutarnja sobna vrata nisu jednostavno samo vrata. Vrata otvaraju jako puno mogućnosti – kao spona između prostora i ljudi, također kao poboljšanje udobnosti, funkcionalnost i estetika u prostoru. Sasvim svejedno, radi li se o klasičnom, modernom ili puritanskom uređenju.

POSEBOSTI PRESTIGE KOLEKCIJE:

  • Deblja pokrivna ploča
  • Deblja i masivnija vrata
  • Mat izgled površine
  • 3D struktura površine

Individualnost doma izražena je pomoću inovativnih modernih materijala. Razigrani minimalizam tekstilne prevlake vrata i nesvakidašnji načini obrade i imitacije drvenih površine u prostor unose mir. Posebno smo ponosni jer možemo ono što drugi ne mogu. Izazov je bio prevelik da bi ga se tek tako odrekli. Trodimenzionalne reljefne površine TOPline modela naš su odaziv na potrebe tržišta. Primjerena su kao vrata poslovnih prostora i za druženje s malom djecom.  Mi imamo rješenje za svaki ukus, svaki prostor i svaku funkciju. Prepustite se inspiraciji!

SOBNA VRATA AKCIJA TOPline PRESTIGE


Provijerite i naša ostala unutarnja sobna vrata na akciji!

Dodatne detalje samih vratiju možete vidjeti na stranicama Lip Bleda.
Pošaljite nam upitFotografije na web stranici su simbolične i ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu. Za više informacija kontaktirajte naše prodavače.