ALULOK 90

Moderan i ekonomičan drvo aluminijski prozor koji je topao i ugodan iznutra, a snažan i izdržljiv izvana. Kombinacija drva iznutra i aluminija izvana najbolji je izbor prozora nove generacije.

 

Drvo Spoj 3 lamela jele/smreke, ariša ili hrasta
Debljina profila 90 mm
Provodljivost do Uw= 1,26 W/m2K
Staklo Dvoslojno izolacijsko staklo 24 mm
Brtva 3
Okov ROTO
Sigurnost RC1
Oblik i dimenzije Neograničeno
 

Opis

ALULOK 90

Drvo aluminij prozori danas predstavljaju prozore najviše kvalitete i dizajna. Savršen spoj drva iznutra koji interijer čini ugodnim i toplim te aluminija izvana koji eksterijer čini izuzetno modernim, izdržljivim i dugovječnim. Prozori koji su topli i ugodni iznutra, a snažni i izdržljivi izvana. Kombinacija drva i aluminija pokazala se kao najbolji i najmoderniji izbor nove generacije niskoenergetskih i pasivnih kuća.

ALU DRVO PROZORI – ALULOK 90

“Upravo onako kako želite.” Arhitektura i dizajn kuće jedan je od načina koji predstavlja naš osobni životni stil. Prozori i vrata imaju važnu ulogu u interijeru u kojemu živite, a jednako značajno utječu i na dizajn kuće kojoj upotpunjuju njezin izgled i karakter.
Svaki proizvod je napravljen upravo po Vašim zahtjevima i željama. U ponudi imamo moderne i tradicionalne drvene i drvo aluminijske prozore,  i svu dodatnu opremu za spomenute proizvode.
Mogućnost odabira karakteristika proizvoda kao štu su oblik, dimenzija, boja, vrsta drva, struktura stakla, razina sigurnosti, zvučna i toplinska izolacija uistinu pokazuje koliko daleko proizvodnja po mjeri može otići.


Pogledajte i našu ostalu ponudu prozora!
Pošaljite nam upitFotografije na web stranici su simbolične i ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu. Za više informacija kontaktirajte naše prodavače.