MEGA ALULOK FLAT 125

Elegantan i suvremen dizajn postignut poravnatom alu maskom.
Moderni prozor koji je topao i ugodan iznutra, a snažan i izdržljiv izvana. Kombinacija drva iznutra i aluminija izvana najbolji je izbor prozora nove generacije.  Idealan izbor za moderne, nisko energetske i pasivne kuće.

 

Drvo Spoj 4 lamela jele/smreke, ariša ili hrasta
Debljina profila 125 mm
Provodljivost do Uw= 0,77 W/m2K
Staklo Troslojno izolacijsko staklo 52 mm; Ug= 0,5 W/m2K
Brtva 6
Okov ROTO ( vidljivi ili skriveni )
Sigurnost RC1 ili RC2
Oblik i dimenzije Neograničeno
 

Opis

MEGA ALULOK FLAT 125

Drvo aluminij prozori danas predstavljaju prozore najviše kvalitete i dizajna. Savršen spoj drva iznutra koji interijer čini ugodnim i toplim te aluminija izvana koji eksterijer čini izuzetno modernim, izdržljivim i dugovječnim. Prozori koji su topli i ugodni iznutra, a snažni i izdržljivi izvana. Kombinacija drva i aluminija pokazala se kao najbolji i najmoderniji izbor nove generacije niskoenergetskih i pasivnih kuća.

ALU DRVO PROZORI – MEGA ALULOK FLAT 125

“Upravo onako kako želite.” Arhitektura i dizajn kuće jedan je od načina koji predstavlja naš osobni životni stil. Prozori i vrata imaju važnu ulogu u interijeru u kojemu živite, a jednako značajno utječu i na dizajn kuće kojoj upotpunjuju njezin izgled i karakter.
Svaki proizvod je napravljen upravo po Vašim zahtjevima i željama. U ponudi imamo moderne i tradicionalne drvene i drvo aluminijske prozore,  i svu dodatnu opremu za spomenute proizvode.
Mogućnost odabira karakteristika proizvoda kao štu su oblik, dimenzija, boja, vrsta drva, struktura stakla, razina sigurnosti, zvučna i toplinska izolacija uistinu pokazuje koliko daleko proizvodnja po mjeri može otići.


Pogledajte i našu ostalu ponudu prozora!
Pošaljite nam upit