ŠKURE

Škure predstavljaju tradicionalni dodatak prozoru te osim što omogućuju  potpunu zaštitu od svjetla i topline, daju privatnost i tradicionalnu notu Vašem prostoru.

U sklopu našeg asortimana, ovisno o želji kupca, nudimo škure izrađene od različitih vrsta drva ili aluminija, u boji i tipu po izboru, kako bi se upotpunili s odabranim prozorima i fasadom.

Primjena je moguća kod prozora, balkonskih vrata i kliznih stijena.
 

Opis

DRVENE ili ALU ŠKURE

Provijerite našu ponudu drvenih ili alu škura po povoljnim cijenama i raznolikim izborom. Nudimo drvene škure izrađene od jele/smreke ili ariša  ili ukoliko želite trajne grilje uz minimalno održavanje tu su aluminijske. Drvene škure izrađene su od masivnog drveta te su idealne za kamene kuće. Izrađene su uglavnom od jele/smreke, a po upitu moguće ih je izraditi od drugih drvenih materijala. Mogućnost naručivanja svih dimenzija. Aluminijske škure napravljene su od najkvalitetnijih alu plastificiranih materijala. Tako da osim što nude visoku razinu funkcionalnosti, vrlo jednostavno ih je i za održavati. Naši proizvodi savršeno se uklapaju na stare kamene kuće i odlično odgovaraju svakom rustikalnom dizajnu. Tko želi svome objektu ili domu dati šarm mediterana, ukrasiti fasadu,a da se pri tome ne odriče zaštite od sunca, vjetra, kiše i neželjenih promatrača odabrat će drvene škure iz naše proizvodnje. Osim u Istri i Dalmaciji često ih možete vidjeti i u drugim mediteranskim područjima. Ono što ih krasi su defitivno funkcionalnost, šarma i specifičan izgled koji se izvrsno uklapaju u rustikalni i tradicionalni dizajn kuća.

Drvo se premazuje fungocidno/drvocidnom impregnacijom. Mogućnost farbanja u različite boje na bazi vode te narudžbe svih svih nestandardnih dimenzija.


Provijerite i našu ponudu drvenih prozora
Pošaljite nam upitFotografije na web stranici su simbolične i ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu. Za više informacija kontaktirajte naše prodavače.