Parky je višeslojni parket koji kombinira toplinu i jedinstveni dizajn pravog drva s prednostima laminata. Parky je jednako jednostavan za postavljanje i održavanje kao laminatni podovi. Ipak, postoji velika razlika: gornji sloj Parky-ja je pravo drvo, a ne imitacija ispisa kao kod laminata. Ono što vidite i što osjećate je prirodno drvo. Ne postoje 2 identična drveta i stoga je svaka ploča jedinstvena.
Filtriraj

Prikazuje se svih 23 rezultata

Uživajte u toplini pravog drva – Parky parket

Parky donosi toplinu i prirodnu ljepotu pravog drva u vaš dom. Svaki komad parketa nosi priču prirode, s prekrasnim karakteristikama godova i tekstura. Gornji sloj od pravog drva pruža autentičnost i eleganciju vašem prostoru. Uz Parky, vaš pod će biti ukrasni element koji privlači poglede i stvara ugodnu atmosferu. Nema ništa ljepše nego hodati po prirodnom drvu, osjećajući njegovu teksturu i toplinu. Donesite prirodu u svoj dom s Parky parketom.

Jednostavnost u postavljanju i održavanju

Parky parket je dizajniran s naglaskom na jednostavnost. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji postavljanja, možete lako sami postaviti svoj pod. Bez potrebe za lijepljenjem ili stručnim vještinama, Parky se jednostavno polaže klik-sistemom, štedeći vam vrijeme i napore. Održavanje je također jednostavno – samo obrišite površinu sredstvom za čišćenje namijenjenim drvu i vaš parket će ostati sjajan. Uživajte u ljepoti pravog drva bez komplikacija s Parky parketom.

Jedinstvenost svake daske

Nema dvije identične daske u kolekciji Parky. Svako drvo ima svoju jedinstvenu teksturu, boju i karakteristike. Ovo znači da ćete imati jedinstven pod koji će se istaknuti u vašem prostoru. Bilo da želite tradicionalni drveni izgled ili modernu i eklektičnu estetiku, Parky pruža neograničene mogućnosti za kreiranje personaliziranog dizajna. Svaki korak preko vašeg Parky poda bit će poseban doživljaj, stvarajući atmosferu koja odražava vaš stil i individualnost.