Artisan parketi su izrađeni od masivnog hrastovog drveta koje se izvrsno snalazi čak i u zahtjevnim uvjetima. Tako vam neće biti potrebno brinuti se o popravku parketa jer je mogućnost oštećenja mala, a dodatnu zaštitu pruža i prethodno lakiranje parketa. Naravno, lakiranje parketa također osigurava atraktivnu vizualnu sliku podne obloge. Parket, odnosno lakiranje parketa, kombinira estetiku i trajnost. Ako vam lakiranje parketa nije najdraže, možete odabrati i uljeni parket. Artisan parketi su trostruki, što dodatno smanjuje rizik od oštećenja koja bi zahtijevala obimniji popravak parketa, a većina je također pogodna za podno grijanje.
Filtriraj

Prikazujemo 1–30 od 81 rezultata

Izvrsna kvaliteta i trajnost – Artisan parketi koji traju generacijama

Elegancija i raskoš

Artisan parketi su sinonim za vrhunsku eleganciju i raskoš. Svaka daska je pažljivo izrađena s posebnom pažnjom prema detaljima. Njihova ljepota proizlazi iz unikatnih tekstura, boja i oblika koje prirodno drvo pruža. Bilo da se odlučite za klasični izgled hrasta ili ekskluzivnu egzotičnu vrstu drva, Artisan parketi će vašem domu donijeti notu luksuza. Ova podna obloga je prava umjetnost koja će privlačiti poglede i oduševljavati vas iznova i iznova.

Izvrsna kvaliteta i trajnost

Artisan parketi su izrađeni od visokokvalitetnih materijala i pažljivo obrađeni kako bi pružili dugotrajnost i otpornost na habanje. Svaka daska je obrađena slojem zaštite koji održava njen izgled godinama. Bez obzira na promjene temperature i vlagu, Artisan parketi ostaju stabilni i ne gube svoju ljepotu. Ova izdržljiva podna obloga je savršen izbor za svaki prostor u vašem domu, bilo da se radi o dnevnim boravcima, spavaćim sobama ili hodnicima. Uživajte u podu koji će trajati generacijama s Artisan parketima.

Individualnost i personalizacija

Artisan parketi vam omogućavaju da izrazite svoju individualnost i kreativnost. Svaki komad drva nosi svoju priču i jedinstvenost. Možete birati između različitih veličina, dezena, boja i završnih obrada kako biste stvorili pod koji savršeno odražava vaš stil. Bez obzira da li želite postići klasičan ili moderni izgled, Artisan parketi će vam pružiti beskrajne mogućnosti za dizajniranje prostora po vašoj mjeri. Ovaj pod će biti vaše umjetničko platno na kojem ćete izražavati svoju jedinstvenost i stvarati prostor koji je istinski vaš.