UNUTARNJA VRATA DANA

Već 40 godina su ljudi zadovoljni s izvedbom DANA vrata. Mnogobrojna trendovska i inovativna rješenja dolaze upravo iz tvrtke DANA. Arhitektonski oduševljavaju i funkcionalno uljepšavaju već generacijama.

Svaka DANA vrata se osjećaju, pratite i Vi ovaj osjećaj i prelistajte DANA katalog!


KATALOG

DANA bijela lakirana vrata


KATALOG

Kategorije: ,
 

Opis

Unutarnja vrata Dana

Trendovi koji imaju karakteristike klasika: Tvrtka Dana već 40 godina predstavlja inovativni razvoj i ne samo što pravovremeno uočava trendove već ih zna i predvidjeti. Optimalno je, naravno, ako su oni i sutra još uvijek aktualni kao i u tvrtci Dana jer vrata već dugo nisu „nužan element“, nego se koriste kao punopravno sredstvo za oblikovanje, koje  arhitektonski oduševljava i funkcionalno uljepšava – već nekoliko generacija.

Raznolikost vrata sa sustavom

Unutarnja vrata Dana nudi dizajn vrata u svim varijantama izvedbi. Od ulaznih vrata preko sobnih  vrata do posebnih zahtjeva kao što su protupožarna vrata, npr. za pristupe garažama. Pritom se prikazuje zapanjujuća raznolikost koja nudi mnogo više od puke prilagodbe prostornim uvjetima.

Živjeti  čiste savjesti

Sva vrata iz tvrtke Dana posjeduju certifikat: Tako ćete znati odakle potječe drvo od kojeg su izrađena Vaša vrata. Također i da ondje nakon sječe ponovno naraste dovoljno sirovine. Osim toga, sigurni ste da se uz drvo koriste samo takvi materijali koji ne uzrokuju štetne emisije. I proizvodni pogon tvrtke Dana je certificiran u skladu s oba međunarodno priznata sustava za certificiranje šuma.. Time je zajamčeno ispitano  i nedvojbeno porijeklo drva, kao i održivi opskrbni lanac. Tako ćete svaki dan prolaziti kroz vrata, blago rečeno, čiste savjesti…

Unutarnja vrata Dana s certifikatom o zdravstvenoj ispravnosti 

Kao jedini takav proizvođač drva u Europi, Dana se pridržava strogih kriterija kvalitete „Instituta Sentinel-Haus“ (SHI) – i to uspješno. Certifikatom o zdravstvenoj ispravnosti SHI jamči optimalnu kvalitetu zraka u zatvorenom prostoru. Svi proizvodi su podvrgnuti ispitivanju emisija koje je provelo društvo Holzforschung Austria. Ni pritom nisu utvrđene štetne emisije u zraku prostorije.
Pošaljite nam upitFotografije na web stranici su simbolične i ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu. Za više informacija kontaktirajte naše prodavače.