SMREKA TERMO

Širina 68
Dužina 3000
Boja Tamna
Vrsta dreva SMREKA
Vrsta materiala Decking
 

Opis

SMREKA TERMO

Vanjske podne obloge omogućavaju vam da napravite savršen vanjski prostor oko vaše kuće za vas i vašu obitelj. Pružaju udobnost i moderan izgled s minimalnim održavanjem.

Pravi su izbor za svaki dom s vanjskom okolinom. Obogaćuju vanjske površine i pružaju udobnost koju ne možete postići s nijednim drugim materijalom nego drvetom. Prirodna mekoća i toplina drvenih obloga je luksuz koji se isplati imati. Vanjske podne obloge do drveta prirodno su otporne i ne zahtijevaju puno njege i održavanja, a pružaju neograničene mogućnosti za bogaćenje i uljepšavanje okoline vaše kuće. Mogu se položiti na drvenu ili plastičnu podlogu. Dostupne su u slijedećim kvalitetnim materijalima: Ipe/Lapacho, Teak, Sibirski Ariš, Masaranduba, Merbau, Merbau, Termo Bor, Termo Jesen… Dostupne su u različitim dužinama, širinama i debljinama. Također su dostupne obične vanjske podne obloge ili one s utorom protiv klizanju. Uljepšajte okolinu vašeg doma s našim modernim, izdržljivim i visoko kvalitetnim vanjskim podnim oblogama.


Pogledajte i naše ostale vanjske podne obloge

Dodatne informacije

Proizvođač
Pošaljite nam upitFotografije na web stranici su simbolične i ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu. Za više informacija kontaktirajte naše prodavače.