Protupožarna vrata NEW IDRA EI 60

ZAŠTO IZABRATI VRATA NEW IDRA?


New Idra su fleksibilna i sigurna protupožarna vrata koja izlaze u susret potrebama za podjelu prostora u stanovima, samoposlugama, bolnicama, skladištima, strojarnicama, kinima, restoranima i svakovrsnim javnim zgradama.
Pogodna su za prolaze srednje veličine, tipične za jednokrilna i dupla vrata.
Vrata New Idra se odlikuju adekvatnom ravnotežom različitih svojstava što ih čini jednima od najviše korištenih protupožarnih vrata. Zahvaljujući lakom načinu ugradnje koji ne zahtijeva dodatno bušenje ili prethodnu ugradnju vijaka u zid, ona se prilagođavaju svim tipovima prostorija.
Svojstva profila rama, šarke utisnuti u sam ram, te zatvaranje pomoću 3 šarke, osiguravaju maksimalnu funkcionalnost. Vrata su također dostupna u širokoj lepezi kako standardnih boja i veličina, tako i nestandardnih mjera. U ponudi imamo čvrsta vrata poput čelika, te ostakljena vrata s raznovrsnim opcijama ostakljenja.
Vrata New Idra dostupna su i u panik verziji ili s ručkom, te s ručkom i površinskom zaštitom.


KATALOG

SKU: dierre_3-1 Kategorije: ,
 

Opis

Protupožarna vrata NEW IDRA EI 60


STIL I SIGURNOST

Dierre štiti vaš svijet. Mi brinemo o vašem životnom prostoru nudeći vam pouzdan i trajan sustav zaključavanja te time vašem ambijentu dajemo poseban stil.
Ovaj katalog predlaže sve modele protupožarnog zaključavanja vrata od čelika ili stakla. Jer ako našoj tvrtki ukažete povjerenje, odabrali ste dokazanu kvalitetu, vječnu sigurnost i eleganciju.

Protupožarne brave Dierre posjeduju certifikat koji dokazuje njihovu otpornost na vatru sukladno sa talijanskom normom UNI 9723, koja je izdata prema najstrožim standardima. Određeni Dierre proizvodi dobili su i certifikat od strane CSI/CERT-a, neovisne ustanove za certificiranje koja utvrđuje koliko krajnji proizvod zaista odgovara ovjerenom prototipu. CSI/CERT je certifikat o kvaliteti koji još uvijek nije zakonom obavezan, sukladno sa direktivama CCE o priznavanju Europskih CE oznaka. Sva Dierre protupožarna vrata posjeduju hrvatske certifikate prema normi HRN EN 16034:2014 i HRN EN 14351-2:2018 broj certifikata 3/05-ZGP-10106.

Pogledajte i naše ostale ponude protupožarnih vrata!


KATALOG

Dodatne informacije

Brand
Pošaljite nam upitFotografije na web stranici su simbolične i ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu. Za više informacija kontaktirajte naše prodavače.