JASEN TERMO D6

Širina 120
Dužina 2300
Boja Tamna
Vrsta dreva JASEN
Vrsta materiala Decking
SKU: DECKING 8 Kategorije: ,
 

Opis

JASEN TERMO D6

Vanjske podne obloge omogućavaju vam da napravite savršen vanjski prostor oko vaše kuće za vas i vašu obitelj. Pružaju udobnost i moderan izgled s minimalnim održavanjem.

Pravi su izbor za svaki dom s vanjskom okolinom. Obogaćuju vanjske površine i pružaju udobnost koju ne možete postići s nijednim drugim materijalom nego drvetom. Prirodna mekoća i toplina drvenih obloga je luksuz koji se isplati imati. Vanjske podne obloge do drveta prirodno su otporne i ne zahtijevaju puno njege i održavanja, a pružaju neograničene mogućnosti za bogaćenje i uljepšavanje okoline vaše kuće. Mogu se položiti na drvenu ili plastičnu podlogu. Dostupne su u slijedećim kvalitetnim materijalima: Ipe/Lapacho, Teak, Sibirski Ariš, Masaranduba, Merbau, Merbau, Termo Bor, Termo Jesen… Dostupne su u različitim dužinama, širinama i debljinama. Također su dostupne obične vanjske podne obloge ili one s utorom protiv klizanju. Uljepšajte okolinu vašeg doma s našim modernim, izdržljivim i visoko kvalitetnim vanjskim podnim oblogama.


Pogledajte i naše ostale vanjske podne obloge

Dodatne informacije

Proizvođač
Pošaljite nam upitFotografije na web stranici su simbolične i ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu. Za više informacija kontaktirajte naše prodavače.