Filtriraj

Prikazuje se jedan rezultat

Drvena ulazna vrata izrađena su prema europskim kriterijima kvalitete. Izrađena su od drva smreke/jele sa 12 uklada od čega su 3 sa dvostrukim staklom. Uz sve stndardne dimenzije moguće je naručiti i nestandardne dimenzije kao i različiti broj punih i staklenih uklada.

Površina drva premazana je insekticidno fungicidnim premazom, čime je osiguran dugi vijek trajanja drvene površine kao i zaštita od različitih nametnika. Ulazna vrata su opremljena sa dvoslojnim izo staklom 4–16–4 LOW-E čija konstrukcija osigurava smanjenje toplinskih gubitaka.

Drvo je nezamijenjiv materijal zbog svojih posebno dobrih fizikalno-mehaničkih i tehničkih svojstava. Naime, dokazano je da drveni prozori imaju najbolju toplinsku i zvučnu izolaciju te za razliku od svih ostalih materijala, sposobnost difuzije pare. To je važno zbog mikroklime zatvorenog prostora. Preveliku količinu vlage drveni prozori ispuštaju van, a u suprotnom slučaju, ubacuje potrebnu vlagu u prostor. Drvo je uvijek prisutan i obnovljiv izvor, CO2 neutralan, moderan je i inovativni građevinski materijal. Drvo je najisplativija investicija po pitanju građevinske drvene stolarije.

DRVENA ULAZNA VRATA: Istra, Poreč, Umag, Rovinj, Novigrad, Pula, Rijeka, Krk, Kvarner