Klizna vrata SLIDEline

Otvarajte drugačije. Oslobodite svoju maštu!

Klizna vrata moguće je izraditi od svih dostupnih modela LIP BLED sobnih vratiju.

SKU: slideline_1 Kategorija:
 

Opis

Otvarajte drugačije. Oslobodite svoju maštu. Otkrijte mogućnost gibanja. Praktična klizna vrata koja se otvaraju pred zidom ili u njega, dobrodošla su ideja za manje prostore. Unutarnja sobna klizna vrata idealno su rješenje u manjim prostorima.

Danas prednjače čiste linije, minimalizam, jednostavnost – sve se to odražava i tijekom odabira rukohvata.

Vratiti u kuću sav prostor koji obično zauzimaju vrata je moguće inteligentnim i jednostavnim sustavom koji je moguće primjeniti i u već izgrađenim objektima. Klizna vrata koja nestaju u zid jedno su od najboljih rješenja za probleme koji nastaju kod projektiranja modernih interijera u kojima postoji potreba za racionalnim korištenjem prostora. U usporedbi s klasičnim vratima, klizna vrata nude prednosti za svaki stambeni prostor. Procjenjuje se da u prosječnom domu, više od 8% dodatnog prostora može biti oslobođeno primjenom kliznih vratima, a to je 8 četvornih metara dodatnog prostora u stanu od 100 četvornih metara! Kazete za klizna vrata su zato idealan izbor.

Kazete dimenzija 600, 700, 800, 900 x 2000 mm za vratna krila širine 650, 750, 850, 950 x 2000 mm. Druge dimenzije su dostupne po narudžbi. Sve kazete su kompatibline sa vratima koja nudimo u našoj ponudi, također nudimo i kazete za podžbuknu montažu. Uz samu kupnju nudimo i stručnu montažu kao i savjete. Uz klasična drvena vrata nudimo i staklena ili kombinirana. Naša vrata moguće je ugraditi na zid, u zid ili knauf uz pomoć kazete.
Pošaljite nam upitFotografije na web stranici su simbolične i ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu. Za više informacija kontaktirajte naše prodavače.